НЕ ПОЛЬЗОВАТЕЛЬ?
РЕГИСТРИРУЙСЯ

Обсуждения

с помощью
Grįžom į XXX po šiokios tokios pertraukos. Vėl ieškom. Ko ieškom? Gal nuotykių, gal daugiau dopamino, sunku atsakyti. Tarp žinučių pamatom pažįstamą vardą su klausimais kaip laikomės, gal susitinkam ir aš mintimis nusikeliu į 2022 vasarą.
Mudviems atostogos, iki kelionės likusios kelios dienos, iki jos norėtųsi kažką nepadoraus nuveikti. XXX ramu, atrodo, kad dauguma porų atostogauja palikę telefonus ne ryšio zonoje, visgi viena žinutė patraukia akį. Nedaugžodžiaujam, apsikeičiam nuotraukomis ir kitą dieną sutariam pasimatyti gyvai. Susitikimas praeina sklandžiai, jokios nejaukios tylos ar įtampos, visi žino, ko nori ir vertina potencialius sekso partnerius. Atsisveikinam sutarę susirašyti ir susitarti dėl kito susitikimo, kuris, kaip vėliau paaiškėja, bus vos po 24 valandų.
Šiltas vakaras, jaukūs apartamentai viename gražiausių Kauno rajonų, mes ir jie. Ji liekna, kiek vyresnė už mane, smalsi. Jis patyręs, žinantis, ko nori. Rūkom balkone ir dalinamės asmeninio gyvenimo detalėmis. Netrukus viduje, pasislėpus nuo pašalinių akių, prasidės mūsų sekso vakarėlis.
Burbuliukai taurėse padeda po truputį atsipalaiduoti, suknelės nejučiomis nukrenta apnuogindamos saulės nubučiuotas moteriškas linijas, vyrai neilgai trukus lieka be drabužių. Žaidžiam su savo partneriais, o aistrai pasiekus aukštumas apsikeičiam. Jaučiu, kaip pasikeičia ritmas, kai į mane skverbiasi kitas vyras. Mes dulkinamės šuniuko poza, o jo moteris tuo metu jodinėja ant mano vyro. Gyvuliška, bet tikra ir labai seksualu. Dalį nakties prasidulkinam taip, kaip daugumai žmonių niekada neteks. Atėjus laikui atsisveikinam ir pajudam savais keliais. Taip svingas nuspalvina mūsų atostogų pradžią.
Iš prisiminimų grįžtu į realybę, susižvalgom su vyru ir nesudvejoję atrašom, jog norėtume susitikti.
...