Обсужденияс помощью
![]() ![]() Santa barbara tęsias. Jei kas nors bent biški prajuokina ar priverčia nusišypsot, nesidrovėkit pakomentuot :)
Papildoma Info: kunilingas tai menas[f1] [f81] ir cepelinai taip pat [f43] Papildoma Info: dievinu kunilinga.po stalu,ant stalo.kur galima ir kur ne[f79] [f43] Papildoma Info: vse pridurki su savo paramelem jedte na vogzal,skakix por eta stranicka kupliu prodam????pisma necetaju i neotveciaju..........! Бабушка кашлянула в автобусе.-будьте здоровы!-да я вообще-то не чихала, а кашляла. -да мне хоть хуем подавилась! Пионер должен быть вежливым! [d11] Papildoma Info: Įvairūs seniai nuo 35metų nerašykit!!!!!!!!!!!! Papildoma Info: Foto už kreditus, nes būtų malonu gauti 25[d8] Papildoma Info: ***jaigu tu manai kad esi grazus****tai nereiskia kad man patiksi***** Papildoma Info: Taip...Įdomu čia pas jus... Todėl draugų ir neieškau... Arba išdulkins, arba suės (tiesiogine ar perkeltine) prasme... Papildoma Info: nebesuprantu as tu vyru! atrodo kad puslapis sukurtas tik pasirasineti... pradedi bendraut... jau lyg ir susitari kad susitikt ir ... dingau!!!! arba 20 meciai raso turbut paklaust kaip namu darbus atlikt... ne nu ziauru, netrukdykit manes nerimtais tikslais!!! Ieskau pastovaus meiluzo, kuris kalbetu aiskiai o ne deretusi! nejau per 3 menesius ne vieno normalaus neatsiras???n-40![f41] [f1] p.s plotu tikrai ne moters pareiga rupintis, ar siuolaikines moterys ant tiek zlugusios kad meiluzius i namus vedziojasi? Papildoma Info: Šiandien pakankamai prisibendravau su debilais, tfiu - vyrais. Mielieji Bybiai ir Bybiukiai - gero jum ėjimo nx vakaro. Na, o jei nuotraukos vietoje vis tik yra - tik pažiūrėkit! - VEIDAS, tuomet gali bandyt brūkštelt man [f22] Papildoma Info: Esu rimta mergina metuose, aplinkybes taip susikloste, kad negalejau pastoti, tad siuo metu ieskau spermos donoro vaikui pradeti. Noreciau surasti pastovu, patikima, tolerantiska sex partneri pastoviems susitikimams bandyti. Pageidautina pradziai nevede, darysiu atranka ir rinksiuosi. Aciu uz demesi ir supratima. Papildoma info: NEDOMINA: DIEDUKAI, NEIŠVAIZDŪS VAIKINAI. JEI NEATRAŠAU VIENĄ KART- TAI IR VĖLIAU NEATRAŠYSIU. Todėl nebevarkit ir nerašinėkit po 100 žinučių. Dėkoju už supratimą.[f79] AŠ NE MODELIS, AŠ MERGINA. [f41] Papildoma info: KALBOS, KURIOM GALIMA RAŠYT NURODYTOS (žr. aukščiau) TAI LENKIŠKAI IR T.T. NERAŠYNĖKIT. Papildoma info: įjok į mano olą[s172] Papildoma Info: laukiu senio salcio kazin ar sulauksiu jai neuzpustys .[f85] konfidencialuma, :) Papildoma Info: sex 300 lt/h ar yra normaliu dosniu ponu ? ar cia susirinke visi ciatinti? GAL RAMINAMES BISKI FOTO TIK UZ KRETITUKUS!!!!!!!! Aciu uz suptratinguma!! Papildoma Info: domina vyrukai tik nuo 30m ir tik uz parameje,visokie analinio megejai ar noretojai mane pamaitint savo sperma anketa prasau aplenkit...beja myliuosi tik su gumyte isskyrus oraliukui....[f85] beja man 21m sumaisiau rasydama data o pakeist negaliu....[f85] |