НЕ ПОЛЬЗОВАТЕЛЬ?
РЕГИСТРИРУЙСЯ

Обсуждения

с помощью
Žiūrėjau į nuogus jos pečius ir jutau, kaip pamažėle į sąmonės kampelius atklysta vaizdiniai, kuriuos paprastai slepiu sapnuose. Liežuvio galiuku kone galėjau jausti jos kaklo skonį. Į strėnas įsigavo nerimas, vos įstengiau nusėdėti ramiai. Tik paliest, tik paliest, jos kūno švelnumą, tik pajust jos rausvo aksomo lūpas, kvėpuot jos plaukų kvapu..

Aš ją pasiguldyčiau, tiesiog čia, ant grindų, iš lėto užslinkčiau ant jos, jausdama, kaip jos kūnas lengvai virpa po manuoju, o jos kelis lėtai pakyla šalia mano šlaunies. Pasirėmusi ant alkūnių, vos per centimetrą nuo jos veido, jausčiau jos kvėpavimą ir matyčiau jos nedrąsią ir neužtikrintą šypseną ir žalsvas besijuokiančias akis, uostyčiau jos kaklą, lyžtelčiau skruostą ir, suradusi jos lūpas, pabučiuočiau, iš pradžių lengvai priglusdama, o antrąsyk jau savo liežuviu pajusdama jos liežuvį.

Aš jos taip be proto noriu.

Ir žinau, kad viskas vyktų visai ne taip, kaip aprašiau, kad mes ne visai iš pradžių susitartumėme, man būtų nepatogu, nes nenorėčiau jos prispausti, o jai būtų keista bučiuotis, ir ji nebūtų tikra, ar tai daro teisingai, bet užtektų vien to žinojimo, kad mes galim pakikenti iš savo nevikrumo, kad mums tiesiog gera būti prigludus vienai prie kitos, nesvarbu, ar tai rodosi taip tobula, kaip filmuose, svarbu, kad tai tobula mums.
...