НЕ ПОЛЬЗОВАТЕЛЬ?
РЕГИСТРИРУЙСЯ

Обсуждения

Mano filosofija...

12/01/2010 19:32
с помощью
Ką nors parašysiu, apie tai kad man viskas atsibodo..... Iliuzinėje realybė jaučiuosi - tartum viską jau žinočiau - pvz. kad [b]1%[/b] pasaulio gyventojų - valdo [b]40%[/b] pasaulio turto.... viską aplankęs,nes niekur nenoriu... o ten kur noriu NĖRA.. viską matęs ir girdejęs.. Man ne tiek gyvent atsibodo, kiek nusibodo visada viską tą patį matyti, girdėti, elgtis, rengtis ... Abejingas aš blogiui,abejingas ir gėriui, pavargau ir nuo to - kuo taip beprotiškai tikėjau (čia apie Ją).. Pavargau būt blaivus, pavargau būti girtas, pavargau būt apsiuostes ar šiaip kur nuvirtes.. Kaip jau sakiau neidomu gyvent, bet neidomu ir mirt, bet nieko kito nebėra ką galėčiau pasirinkt.Akligaatvis -[i]Paradoxas[/i].... Atrodo neturėtu niekas manęs kontroliuoti,nes aš laisvas žmogus galiu durnių volioti kiek tik noriu ... Deja pasaulis visai kitaip galvoja, mano veiklą kažkokie Įstatymai([i][u]iš kur tokia privilegija?[/u])[/i] kontroliuoja? Kas Įstatymus, tokiais padarė(turiu galvoj kodėl įstatymai yra Įstatymais)? pvz man draudžia be vizos palikti valstybę, ar tiesiog pasikeist savo pilietybę... [b] Aplamai mane varžo visos tos nusistovėjusios dogmos ir debilų sugalvotos kažkokios beprotiškos normos.... [/b]

To be continue....
2010/01/12 20:57
Man ne depresija ir tikrai as sveikas :)
...