Diskusijosįkėlė
![]() [hr /]sveiki .truputi papasakosiu apie save.tikiuos ,kazkam bus idomu ir nepatinges perskaityt .Esu jautri ,aistringa ,pavydi ,savininkiska .Man patinka geles .Lauko geles .Patinka kai vyriskis prisimena mano varda .patinka kai svelniai liecia mano plaukus .."nevirskinu" vyru kurie i pasimatyma ateina prasmirde ir nesini degtines buteliu ..as noriu dziaugtis malonia draugija ir megautis artumo akimirkomis tiek ,kiek abu galim sau leisti .as negaliu daug ,taciau ta maza truputi noriu praleisti tikrai gerai .noriu pasijusti laiminga ir patenkinta .Dar -man nepatinka jaunuoliai iki 30m .neisizeiskit ,gerbiamieji .jus kaip susitare kalbat ,kad tie "keli" metai nera svarbu .man svarbu .is vyriskio tikeciausi atidumo ,kantrybes ,svelnumo ,nuosirdumo ,aistros .[e9].P.S.net nepradesiu bendrauti su zmogumi -vaiduokliu.////////Lovoj po karsto sexo guli vyras su moterim.
Moteris galvoja: - Kodel jis manes nebuciuoja? Kodel jis su manim nesneka?? Kodel jis aplamai i mane net neziuri??? Guli ismeiges akis i lubas ir apie kazka itemptai galvoja... Gal kazka ne taip padariau? Gal ka nors per daug padariau?? Gal jam tai nepatiko???? O gal jis manes nebemyli???? Tikriausiai jau turi kazka kita!!! Vyras tuo metu (galvoja, ziuredamas i lubas): - Hm... muse... muse..., nesuprantu - kaip ta muse prie lubu zemyn galva prisikabina ir dar vaikscioti sugeba???( kas nores,tas supras :) ) |