NE NARYS?
Registruokis

Diskusijos

Kitos narių diskusijos

Papildomos info 22

3/06/2013 23:39
įkėlė
Skanaus.

Papildoma Info:
Ko as cia atejau? paziuret i pasauli kitu kampu. Ko man reikia? Tikro vyro verto visko o ne vien sexo ar pinigu. Kodel butent cia? Nes manau tai placiauses vyru tinklapis Lietuvoje. Suzinai apie jy viska, net tai jog mano buves, pasirodo cia yra zigolo... Nuotikiai nedomina,sexas ir tt irgi.Atejau bendrauti ir paziuret vyru padeti kitu kampu. Keli vyrai sake, galim patikinti jog cia ne visi iesko tik nuotykiu ir sexo,yra ir kitokio pobudzio vyru,kuriems reikia rimtu dalyku is gyvenimo kas liecia tiesioginius isipareigojimus ir ateiti. Butent to cia ir atejau.Nesistebiu jusu siulymais ,nes zinau ir kur atejau,aciu, bet as siuo atveju pinigineis klausimais neikainuojama. Mano vertybes kitokios ir tikrai ne kuniski malonumai.

Papildoma Info:
Jėzaus kekšė

Papildoma Info:
kas blogiau: 1 litras degtines ar 4 litrai alaus?

Papildoma Info:
Jei vietoje galvos turite tik galvutę - EIKIT NX IŠ KARTO.

Papildoma info:
Gal aš ir naivus, bet gyvenimas trumpas, supranti? Kada nors mūsų čia nebebus. Ir jeigu taip - tai noriu praleisti tą laiką darydamas tai, kas priverstų mano širdį plakti dažniau. Nesvarbu ką tai apie mane sako - svarbu kaip jaučiuosi. [f35] P. S. JAUNYSTE - VISADA PRIVALUMAS. O JAUNESNIS VAIKINAS TRUKUMAS TIK TOMS MOTERIMS, KURIOS SAVE KEKSE LAIKYDAMA SAVO KUNA PARSIDUODA UZ PINIGUS, IESKODAMOS DAUG VYRESNIO.

Papildoma info:
[f1] tik intelekto turintys vyrai rasykite ,o ne apsisnargliave besismaukantys iskrypeliams sakau neeeeeee[f28] [s172] [b13]

Papildoma info:
Musu seima renka pinigus (kreditus), kad galetu susitaisyti savo skraidancia lekste ir parskristi namo i savo mylima planeta. Kartu i sia kelione galetumeme pasiimti ir zavia bei protinga mergina. Bus smagu![f43]

Papildoma Info:
Dovanoju LPL puokštę.

Papildoma info:
Didžiai abejoju ar padarysit įspūdį - 99% jūsų tėra bukagalviai, bet galit mėgint [f85]
Ir nesivarginkit su "pati tu bukagalve ka tu supranti viru gimine nusivilus", tai tikrai nėra orignaliausias būdas. geriau eikit chorų karus pažiūrėsit, bent praleisit vakarą pagal savo intelekto lygmenį.
Beje, su savo "paramėlėmis" išvis prašome eiti nachui.

Papildoma info:
labai patinka virai is kitu saliu[f41]

Papildoma info:
Tai ka paliobomu guys [f79]

Papildoma info:
kolkas ieskau tik to...noriu stebeti grazu waikina web,galimas ir rel toks jausmas kad drasiu wyru cia nera[f43]

Papildoma info:
Sveiki Visi nuotykiu ieškotojai ir malonaus laiko leidėjai :) VISŲ PIRMĄ nuotraukos tikrai mano yra, tačiau esu uždėjus ant veido debesėlius, nes turiu savo asmeninį gyvenimą, nenoriu,kad mano pažįstami ir man brangus žmonės mane čia pamatytų.VISŲ ANTRĄ mane domina vyriški vyrai nuo 26 metų kurie yra turtingi.Kaip matote esu čia naujoke ir turiu savo verte, savo kaina.Jei tau minimum 300 yra dideli pinigia,geriau nerašyk ir netrugdyk manęs.Ačių už supratimą ;)

Papildoma info:
Esu lojali valstybei ir Valstybinei mokesčių inspekcijai, elgiuosi politiškai neutraliai ir korektiškai, tikiuosi tuo paties ir iš Jūsų..[f43]
2013/11/25 17:49
Tikri perliukai[f43] [f43] [f43] [s148]
2013/10/18 09:21
esi lyg paleistas sunytis nuo grandines,ypatingai aploji moteriska gimine,ne viskas perkama.......ir parduodama........
...