NOT A MEMBER?
Sign up

Discussions

Other user discussions

Papildomos info 26

24/12/2014 00:44
Jaukių ir lietingų jums švenčių

Papildoma Info:
Naujos padangos - check. bet pasirodo reik i naujo auto jau... help. anyone? :D Ieškau gyvenimo meilės

Papildoma Info:
Mano nuomone! Jeigu vaikinas pistis nemoka,tai jis pirmas ir baigs sekso atveju,o mergina guli kaip durne nepajutus orgazmo... bet apsimeta kad jai buvo malonu nenoredama yzeisti vaikino.[f43]
Nemegstu kai vaikinai vercia daryti tai ko mergina nemegsta...
As grieztai pries analiny seksa ir nedarau oralinio o vaikinai pyksta...

Papildoma Info:
Nesioji barzda...?! Ateik pas mama!

Papildoma Info:

Esu cia nes noriu pasididinti krutine! Parama parasiau NE,bet taupau operacijai.Patinka vyresni rimti vyrai.Ir gal domintu pazintis su merginom kurios turi silikonine krutine.Noreciau paciupineti ir pasikonsultuoti :)Nesu kekse,bet seksa megstu (anal ne problema)[f79] .Jei nori mane pagrazinti arba ikalbeti kad Tau ir man uztenka ir tokiu apvalumu gali rasyti [f1] p.s. as ne ku..a as svajoniu turiu [f43]

Papildoma Info:
Prieš siūlant sexą už pinigus ir visokius savo nukrypimus, pažiūrėkit filmą ,,Spjaunu ant tavo kapo (2010),, Ar dar yra norinčių žaisti...

Papildoma Info:
Ieskau dvsinio meiluzio[f1]

Papildoma Info:
Aš bučiuojuosi geriau, nei gaminu. [f41] [f41] [f41] [f41]

Papildoma Info:
Šiame puslapyje esu lygiai viena para. Tad darau išvadas: 1. Čia renkasi žmonės, kurie turi kompleksų ir bijo realybėje susipažinti. 2. Iškrypėliai 3. Smalsuoliai Tad patarimai: Nr. 1 Eikit dažniau į miestą, kultūrinkitės, bendraukite ir pramogaukite. Nr. 2 Mažiau kalbu, daugiau darbu (mažiau smaukyk, eik į lauką) Nr. 3 Pripažinkit, geriau viena pana, negu daug. Apie mane, man 25 m., esu turejusi kelias rimtas draugystes, bet nusiviliu vaikinu savanaudiskumu, tad geriau jau busiu viena. Dievinu sex`a, oralini, glamones ir t.t. Bet čia tikrai nieko nerasiu, tad varau į miestą!!! Foto tikra

Papildoma Info:
foto atidarau uz kreditukus tik[f85] atsiprasau tu vaikinuku kurie atsiunte prasyma su kreditukais ir foto neatidariau,ivyko didele klaida[f41]
2014/12/25 16:31
[s148] [s148] [s148] seniai taip skaniai nesijuokiau [f43]
...