Discussionsby
![]() ![]() Prisikaupė talentų į 27 klubą
Papildoma info: Man patinka drasus vaikinai kurie gali praodyti save ir savo bybuka [f85] Papildoma info: Neprisilies tavos rankos daugiau prie manes viltis uzges....Dievinu judesi ,soki Muzika [s152] Mano Sieloi liko Tustuma kas ateis ir uzpildys jaa.. APOCALYPTICA,SCORPIONS,METALICA[s15 9] [s159] Papildoma Info: Rimtai Draugystei [f43] Anketoje klaida man 26 bus[f85] (meluoju ir neraudonuoju) [f1]Man 32 bus 33,Kristaus amzius:)gaila kad seme puslapyje nebeliko nieko gero ,nesiulikete savo glusu parameliu -vimdo jos mane , tikri vyrai ir taip neklause ar reike moterei kapeiku kad neskaiciuotu benzino lasu ir nusipirktu Dior lubdazi, kad pazimeta parama priimciau tikrai neleisiu saves"trinti"mesos pirkejams"bet seme saite susitikti su vyriskiu kitaip neimanoma , jei pazimejai kad "nedomina" tai vel apsireiskia Alfonsai ,Nasarnikai , foto su kreditu sistema yra ne -darza raviu ir ne sasla valgau , norit grazaus ir uz "galima?, aciu" nieko cia neradau ir nepameciau ir turbut mano nusistatymas man trukdo jog saitose tik Liuzerei sedi , neisirasau i ses gretas nes neturiu laiko isspausti normalem pasimatymui daug dirbu ir turiu interesu gyvenime ,cia galima kartais prisijuokti iki zandai plysta, kaip kai kurie sako"tu brunete geriau atrodai nei blondine"mielieji del jusu nei pirstelio nepajudinsiu Papildoma Info: Pabendrausiu su simpatisku pliku vyru nuo 39 metu is Vilniaus, vede nedomina Papildoma Info: Patinka zaidimai su vyrais straponu.. Maukis kelnes atvaziuoju ( plotas tavo) Tik rimti pasiulymai labai megstu dulkintis.[f41] [f1] turiu svajone isteketi uz virejo,nes labai megstu zaisti X- boxa.[f41].[f41] Papildoma Info: Foto mano laukiu dosniu viru Hello looking forward to your own apartment Papildoma Info: Isskyrem nakties tustumoij,pasiklyde mes meiles liepsnoij..nepalikes daleles sirdies nesuteikes nei laso vilties . As galvojau kad laime sugriz liudesys mano sirdi paliks liko tik Viltis. Nesiveliu i nuotykius grieztai . Brazzers Tv Papildoma Info: Ieskau Vyriskio Draugystiai .. Mielieji kas ispildyty Svajone cia vyriskiam is suvalkijos gali ir merginos parasyti apsilankyti klube drauge neturiu su kuo drauges senai uzsieni dirba, o as cia liudziu senai.. Dievinu judesi ,soki Muzika [s152] ..[s152] [s152] [s152] [s161] Bisex[s152] Papildoma Info: domina dosnus vyras,foto tik uz kreditus.Plota turiu.Man i siknos anga nieko nekisa niekas,dievinu oralini sexa[f1] Papildoma Info: Trumpabybiai nedomina Papildoma Info: sablonininkai nelyskit. Papildoma Info: SKAITYTI VISKA! Tikras vyras tai- nevedes,neprisirises,be vaiku,visada galintis atsirasti salia kai man reikia. Nuo 30m, 190cm, 90kg, 20cm...zodziu erziliukas, nes megstu jodineti[f79] Pradeti nuo abieju galvuciu foto reiketu [f43].Priimciau kartu GYVENTI kuklia bi merginą, jau bandziusia ir manancia kad tikra meile tik tarp moteru.[f1] Svarbiausia kad mergina galetu kartu su manim rodytis viesumoje,laikytis uz rankuciu,eiti i renginius ar pan..Ko netenkina salygos prasau netrukdyti ypac su FINANSINE PARAMA![f28] Laiskai,foto,web,tel,pasimatymas ir..tokia tvarka...Slaptuose foto mano veidas matomas! Visiems nenormaliems,smaukaliams,neuzaugoms ir pacanams foto 150 kreditu ...ALSO SEARCHING FOR BIG BLACK COCK [s134] |