NOT A MEMBER?
Sign up

Discussions

Other user discussions

Papildomos info 28

5/01/2016 12:08
Su naujais metais!

Papildoma info:
Ieskome vyro su ne mazesniu nei17cm kotu padukti po naujuju.islaidos per puse.

Papildoma info:
sveikuciai, mane domina tik rimti santikei[f1] ieskau verzlaus optimisto,ne stokojancio humuro. [f1][f1] pageidautina is kauno[e11]

Papildoma info:
esu labai padikus neklauzada panele.... [f28] [f28] [f28] nesuvaldoma ir nenustikstanti vietoja [f43] mekstanti pramogas kuriose buna linksma pazine mane suprasit kiokia isties esu [f43] [f43] [f43] lengvai nepasiduodama jeeeeeeeeee[f1] [f1] na turiu ir geru savibiu tik reik su manim bendrauti ir suzinosi kokia as galiu buti [f79] [f1] .... padikele iseina ir trins anketa greitu metu ….

Papildoma Info:
Babytei su maza pensijike reiketu paramikes:) kur jus mano zuikuciai...?
Nuotraukyte 10 kreditu.

Papildoma info:
dima bilan - tak ne bivaet[f43] ps klasicizmo idealai (visatai kemsa i galva mokytojei).. Bet kuo daugiau svieciuosi placiaje prasme tuo geriau suvokiu kad kvailys yra pats laimingiausias zmogus..

Papildoma info:
Sveiki. :* Esu simpatiška, jauna, didelio biusto savininkė. Ieškau čia slaptų santykių bei vyro, kuris ne tik į lovą nusitempt norėtų, bet ir būtų kultūringas, išsilavinęs, turintins gerą humoro jausmą, mėgtų skanų maistą ir nusivestų mane dažnai papietaut ar vėlyvų pusryčių, kuris neieškotų žodžio kišenėj, būtų švelnus lovoje, nes visgi esu nėštukė. Nekenčiu šiurkštumo. Turiu ir tabu. Domina tik DOSNŪS vyrai. Su šykštuoliais neįdomu ir nesusitinku. Plotas Jūsų. :) foto tik už kreditus!!
P.s. nėštumo mėnuo šeštas

Papildoma info:
Per pirma susitikima niekada nesimyliu !!! Pasimatymai tik slapti. Atrodau tikrai labai jaunai nes esu apvalaus veido. Turiu vaika tad susitikimai iki tol kol sutemsta ir tada kada galiu.

Papildoma info:
As turiu 3 vaikus kas mus priglaustu.[f85]
Man tai idomu teraso man.

Papildoma info:
Princesė ieško princo, karaliaus, arba hercogo. Visi, kiti prašome netrugdyti brangaus princeses laiko. [f85]
Tik tikras vyras, mane išdrys užkalbinti ir supras apie ką aš čia[f79]
2016/08/01 04:57
mori as tau vyriska jauciu 10 meti varianta apsasakosiu, jo foto jis pats sau ciulpia, l;ausiu kas tau yra ? kodel tu xx o pats ciulpi ? sako jis man , kad jau 8 m motneturejau man uztenka paziuret kad sau paciulpt, tai bent subenejimai , net sonkoauli del to issioperavo .
2016/08/01 04:50
tu zudikas :D nors griuk negyva :D
2016/02/27 19:55
Cia vienas isminties perlas ir karstosios linijos [f85]
2016/02/27 19:55
Jetus!!! Privalejau spaust "trinti visus pranesimus",nes tingiu atskirai visus siust toli! Ojej kokie visi erzilai,vieni uz kita pajegsni,nebejuokinkit branguciai!! Kad ir kokie putiovi butumet man visiskai DZIN!! Ir VELTUI laiko negaisiu,nei prie kavos,nei prie vyno!! Nei uz viesbucio kambari,nei uz koksa xujoksa nei ciulpiu,nei duodu! O jei ciulpt tai tik iki galo, ane?:-)
Prasau jusu pries rasant skaitykit info!! Ir as tikrai ne nagla tik nemegstu kai manes negirdi!:-)
O sianakt praleisiu nakti su zinanciu ko tikrai nori vyru/vyrais.
2016/02/01 10:30
Pasitaiko ir porelių kartais, ir vienas vyras kažkaip buvo patekęs.:)
2016/01/28 00:13
visad tik moteru papildomos info?
2016/01/16 19:32
oba medutis kolekcionierius :) :)

ale 6 menesio variantas...
2016/01/16 09:28
Princesės šiais laikais beraštės. Vietoje gramatikos vadovėlio Kamasutrą tikriausiai skaito. :)
2016/01/14 08:26
Reiktų sukurti temą forume apie tai ;)

Čia tai išminties perlai...
...