Discussionsby
![]() ![]() Su pavasariu mielieji!
Papildoma info: Noretusi pabandyti su 2 vyrais[f22] Ieskau pastovaus meiluzio ar draugo neipareigojantiems santykiams,kuris remtu,esu apkuni,trumpam,masinoje panevezio apskritis. Papildoma info: Kutenk mane siandiena, kutenk mane rytoj, as noriu euru siandien, paskambink, duosiu tuoj 😉😗💋❤👉👌👍 Papilloma info: Domina dovanos nuo 300€ [f22] pinigu nesiulyti. Papildoma info: Sveikučiai,mus domina hetero vyrai ir pi...orai irgi domina,smaukykai ir visokie iškrypeliai,domina irgi,kiek vienam parašusem;Labas,mes atsakysim mielai,nes musu Atsakomumas: 93%[f43] Papildoma info: Jus blet sunu pamestinukai jeigu neturi kur supilti savo baltos mases, tai nusisamdykit fabriko ausintuva, kad istrauktu is jusu likuti gal tada nesiulysit savo PINIGU! Kai as noresiu ir tik as noresiu vyro kuris mane islaikytu as ir pati ji susirasiu,o jusu padevetu zaisliniu monopoliu pimpalu man nereikia jus mafijos grybautojai!!!! Papildoma info: Ieškau Ewan'o McGregoro antrininkų... :D Brado Pito ir kitų antrininkai gali nesivarginti;) Esu išranki, ta liudija "tinder" programėlė, kurioje tik kas 1000-asis tampa laimingu;) Papildoma info: neieskau jaunikio vedyboms[f43] tu atidarai foto,o po to uzdraudi perziura, toki nari is kart blokuoju [f43] nera ko dar testi plepejimu [f43] Papildoma info: o jai kas noretu, padeti financiskai, vienisai mamai tai priimciau...., nebuciau isdidi ..........tik nuo 40m.![s133] Papildoma info: Esu labai išdykus neklaužada panelė... [f28] Ne suvaldomą, ne nustikstantį vietoja [f43] mėkstanti pramogas kuriose būna linksmą. Pažine mane suprasit kiokia išties esu [f43]. Lengvai nepasiduodamą [f1] [f1]. Na turių ir gerų savybiu, tik reike su manim pabendrauti ir sužinosi kokia as galiu buti [f79] [f1].... Bet galių buti tykra velniukė ir tavo lovoje[f28]... Tikra padukėlė[f1] Papildoma info: Ieskau darbo gamyboje,tik ne pamaininio ir ne slenkanciu grafiku.juk cia visi dirbantys esat,gal ka galit pasiulyt.tik rimtu pasiulymu laukiu. Papildoma info: mielieji bukit geri nesiulykit per web uzsiminet seksu juk patys suprantat kad jus per kamera neisdulkisit o as tikrai nepasitenkinsiu ir aplamai ar yra normaliu vyru kurie zino ko nori moterys as nesneku apie tas kuriu galiojimo laikas 5 metai ir kurios sutinka su tokiu pasisveikinimu...sveiki atvyke i mesos turgu snd be akciju kadangi ir patys suprantat kad mesa issilaikytu reikia tam priemoniu o viskas juk kainuoja.as kadangi nei su akcijom nei be atrakciju tai i turgu nepapuoliau.esu paprasta kaimo mergiote,kuri neiesko naudos[f43] [f43] [f43] [f43] bet iesko kavalieriaus kuris supras ko as istikruju noriu[f41] [f43] [f43] [f43] aciu uz apsilankyma prasome[f41] uzeikite dar karta[f79] [f41] [s182] |