Discussionsby
![]() ![]() Ilgai laukta, jau 32 serija. Stebiu ir stebiuos, kad atrodo nieks dar nesikartoja, vis nauji perlai.
Papildoma info: nerasynekit man pienburniai,as jums ne sex mokytoja,aciu Papildoma info: Ma nelabai priimtini labai jauni (kompleksuoju) vyrai. Bei sunkiai gaunasi bendravimas su lenkakalbiais (cia nepriskiriu tikru lenku). Be sekso ieskau tiesiog draugu. Perskaiciau dar karta... Uhh.. Gerai kad neparasiau kad esu rasiste . negalima[f43] Papildoma info: Ieskau storo ir plaukuoto[f1] O drauge ryzo ir slakuoto[f41] pasui keitaliosimes[f43] Papildoma info: vyrai cia [s119] [s119] [s119] [s119] foto su organu = daunas Papildoma info: iesakau daug zarasu prasom rasyti degucio kaimo yra [s166] as sustininku tik realiai parama nedomina tik rimiti domina tik realus zmones domina kas nupirks saskaitos tingiu[f54] i sita numeri nerasyti prasom jis neveikia Papildoma info: Kartu su vyru ieskome moters ar merginos......[f41] domina m+m Facebook -Mūsų Slaptos Svajonės (foto pingvinas su velniuku, nes daug kas maišo su visai kitu profiliu), (sexo zaisliukai uz gera kaina) [f79] Papildoma info: Na ka vaikinai kam patinka neskustos rasykit. O jai ne as tada ne jums [f43] [f43] [f79] Papildoma info: sex: oralinis analinis vaginalis... Nenesioju kelnaiciu ir liemenaiciu mekstu mineka ir aptemtas bliuskas kas tai pamato iruzciuopia buna palaimoj net 90 meciai [f79] Papildoma info: Sioj anketoj nerasit menikenes sveriancios 50 kg!!! Padauginkit is dvieju… Papildoma info: Ignalina. Mane domina kunilingas,vien kujalei manes nedomina. Su manimi reikia tartis is anksto,ne paskutine minute. Papildoma info: domina parama ir slapti santikiai [f85] [f85] vaikinai jaigu jau rašot man iškarto siuskite savo nuotraukas pries rašant man acių ;) Kiek galiu prašyt kaip rasot man siuskite nuotraukas del to ir neatrasau [f79] |