NOT A MEMBER?
Sign up

Discussions

Teisingas sutikimas - 1 dalis

2/07/2025 16:07
Norejau kažkur patalpinti savo fantazija, kad ir kiti galetu paskaityti. Smagaus skaitymo.
[hr /]
Grįžtu aš namo, po ilgos ir varginančios dienos. Visi sako, jog darbas prie kompo nieko sunkaus, ir yra teisūs, sunkiausia dalis suprasti ko klientai nori, o ne tai padaryti ir tai išsunkia… O dar visą diena mintys apie seksą, kurio jau kurį laiką nebuvo…

Taip ir sukasi mintys apie tai, kaip gerai būtų pajausti kokią minkštą, drėgną ir siaurą putytę aplink savo kotą… Taip jau susiklostė, kad reguliariai sekso negaunu, tad dažniausiai tenka savojo, rečiau masturbuotis ir dar rečiau kažką tikro patirti.

Mintyse jau dėlioju mintis, kaip grįžęs nusimesiu daiktus, įlysiu į duša ir leisiu sau šiandieną atsipalaiduoti ir sėklai išsilieti. Mintyse jau, turiu planą kaip ir kur viskas bus.. Po dušo, su Flashlightu ir daug lubrikanto, norisi bent kažkiek prisiminti tikrą pojūtį, kai drėgna, kai apima visą kotą, ne taip kaip su ranka paprastai, kai sausa, skubi spaudi tik ten kur nori, bet ne visur… Ne todėl, kad jau seniai noriu, bet todėl, kad įtampa ir mintys apie seksą darbe blaško tiek, kad darbai stoja. 

Ir jau berakinant duris suprantu, kad kažkas yra ne taip. Puikiai pamenu, kad užrakinau, namus ryte dviem eilėmis, o namu tvarkytojos šiandien neturi būti pagal grafiką. Mintyse prabėga įvairūs scenarijai, bet pravėrus duris suprantu, kad nei vienas iš jų nebuvo teisingas. Nes ten stovi ji - visiškai nuoga, mano skonio tobulo kūno, nedidukė šviesių plaukų, liekna moteris, su vidutinio dydžio krūtine, tokia kur smagu suimti į saują, bet nereikia kur viską padėti, plokščias pilvas, dailus užpakaliukas - ne tas fake'inis iš instagramo, o tikras su šiek tiek celiulito, bet pakankamai stangrus, kad galėtum visą naktį miegoti ant jo vietoj pagalvės ir visiškai nudepiliuota švelni ir įtariu jau drėgna putytė.

Nemeluosiu, visas nuovargis kaip man dingo, bet ir visas pasitikėjimas savimi taip pat deja… Taip jau būna, kad kai gauni tai, ko visą laik svajoji - pasimeti, ir lieki stovėti kaip koks žioplys išsižiojėlis ir praradęs amą. Ne kartą jau taip yra buve gyvenime, ir turbut bus dar ne kartą, bet svarbiausia patekus į tokia situacija sugebėti grižti ir džiaugtis savo svajonių išsipildymu, todėl aš susiimu nusišypsau ir sakau:
- Vau, va čia tai staigmena, tikrai nesitikėjau.
- Jau pastebėjau, kad patiko, maniau taip nieko ir neišlemensi. Tai ar apie tokį pasitikimą po sunkios darbo dienos visada svajojai? - paklausia ji.

Aš jau grįžęs į save po netikėtumo nokdauno:
- Juk žinai, kad taip, ne kartą esu tau tai pasakojęs, tik niekad nemaniau, kad pats tiek nustebsiu. Sakykim taip, pradžia viršijo lūkesčius, bet ar čia jau visa staigmena?
- Viskas ką matai šiandien yra tavo, kiek ir kaip pasiimsi tiek ir bus - atsako ji šelmiškai besišypsodama, ir dešinės rankos smiliumi man rodo kad ateičiau arčiau jos.

Aš neskubu iš lėto einu link jos ir mėgaujuosi vaizdu, šypsausi, nes jau puikiai žinau kas mūsų laukia toliau…

Įsisiurbiu jai į lupas, godžiai, tuomet paimu jos rankas, pakeliu jai virš galvos ir kartu su visu kūnu prispaudes prie sienos. Suspaudžiu jos mažus rietus viena ranka virš galvos ir bučiuodamas toliau laisva ranka keliauju per jos plaukus, skruosta, tuomet sustoju. Atsitraukiu ir leidžiu jai pačiulpti savo nykštį. Ji godžiai ji apžiojo čiulpia ir žaidžia liežuviu, tarytum sakydama, kas manęs laukia, toliau, bet kas bus toliau čia sprendžiu Aš. Pakeičiu nykštį savo liežuviu ir toliau bučiuodamas ją suimu už kaklo, žinau, kad toks bejėgiškumo jausmas pakerta jai kojas, ji visada to nori, jaučiu kaip virpa visas kūnas. Akimirka nustoju bučiuoti ir mes abu paskestame vienas kito akyse. Jos akys man sako - Aš priklausau tau, o mano žvilgsnis jai atsako - dabar tu mano. 

Toliau ranka keliauju per jos krūtine ir krūtis, speneliai jau seniai stangrūs ir reaguoja net į švelniausią prisilietimą, todėl nesusikoncentruoju į juos, ne ten šiandien mano mintys, kai pasakė, kad viskas ką matau yra mano. Todėl keliauju žemiau, plokščiu pilvu, dubeniu ir prie vidinės šlaunų pusės ten ir apsistoju. Jaučiu jos virpėjima, dubens judesius, kurie nekantrauja, kad pagaliau bent jau uždėčiau delną ar pirštą ant švarios depiliuotos putytės. Netgi jaučiu šiluma spinduojančią iš ten, dar neprisilietus, bet specialiai  to nedarau, žinau, kad kankinu, bet tik dėl didesnio malonumo vėliau...

Atsitraukiu, apsuku ją, rankos viršuje, jos dailus užpakaliukas atsuktas į mane, išriestas taip kaip man patinka lengvai judina klubus gundo mane, nors to jau seniai daryti, nereikia, vos tvardaus pats, bet nenoriu sugadinti momento, įtampos. Ji įtarkia, kas bus toliau ir tai tikrai bus, bet dar ne dabar, dabar mano laikas mėgautis. Rankomis judu lėtai žemyne per nugara, mentes, kartais apkabinu ir rankomis nuslystu link krūtų ir vel atgal prie nugaros. Žinau, kad ją tai veda iš proto, einu ir aš kartu su ja, bet dar laikausi… 

Rankos nuslysta ant užpakaliuko ir stipriai jį suima. Ji žino, kad jis mano silpnybė, kad mėgstų per jį suduoti ir paglostyti, įkasti ir pabučiuoti. Aš žinau, kad jai patinka toks masažas, todėl abu laimim. 

Pradedu bučiuoti kakla, leidžiuosi žemyn. Ji žino, kad tikrai krimstelsiu jos kriaušės formos desertą ir šį vakarą, ir todėl siūbuoja klubais, lyg skatintų mane tęsti. O Aš tuo mėgaujuosi, ir judu lūpomis nugara žemyn. Ir kai jau pradedu žaisti kaip mažas vaikas gaves nauja Ledo, suprantu, kad šiandien staigmenų yra daugiau nei viena. Praskėčiau jos stangrius užpakaliuko žandus ir matau ten blizgantį deimančiuką. Dabar suprantu, iš kur tas karštis nuo jos putytės, kodėl tokie geidulingi klubų judesiai. Ji žino, kad didesnė silpnybė man už jos užpakaliuką yra tik jos užpakaliukas papuoštas šiais blizgučiais. 

Pakeliu akis į viršų o ji ten žiūri į mane prikandusi apatine lūpą, tokiu žvilgsniu, kurs sako žinau, kad šito nori, ko dar lauki. Ir aš nebelaukiu pradedu ją vesti iš proto. Švelniai bandau ištraukti blizgutį, tada leidžiu jai pasiimti atgal. Visalaik kita ranka glamoneju jos sedmenis, bučiuoju lupomis ir kartas švelniai įkandu. Žinau, kad galėčiau ja dar kokią valandą, laikyti ant ribos, bet negaliu neįvertinti jos pastangų mane nustebinti, ir todėl apsuku ją, pakeliu vieną koją ir jos keli užededu sau ant peties ir nieko nelaukęs įsisiurbiu į jos karčiu pulsuojančia putytę.

Geriu ją, nes ji tokia drėgna, kad galima gurkšniais gerti. Įsisiurbiu į klitoriuką ir nepaleidžiu. Dar kelios sekundės ir ji baigia… Tiesiog nebegalėjo pakelti daugiau, rankomis remiasi man į galvą, kad neprarastų pusiausvyros ir giliai kvėpuoja. Aš švelniai atsitraukiu, pasižiūrim vienas į kita, ji šypsosi ir bando atgauti kvapą, matau palaima jos veide, bet mano veidas sako visai ką kita. Mano žvilgsnis sako - mes tik pradėjom, todėl užkeliu antrą koją ant kito peties, burna grįžta ten kur, katik dave atsikvepti. Vienu judesiu staigiai atsistoju, taip pakeldamas ją į orą ir pradedu antrą raundą.

Šį kartą žinau, kad reikia papildomo adrenalino, kad dar praejusio orgazmo banda nespėtų issisklaidyti, todėl vienos rankos pirštais ieinu i jai ir susirandu G tašką, Suku pirštais ratus aplink ji, darau ta pati judesi kaip ji mane kviete prieiti pries kelias minutes. 

Dabar jau aš ją nustebinu, atslūgus nuostabai ir apsipratusi su aukščiu ji įsikimba į mano plaukus abiem rankom ir ima mėgautis. Ši karta kitaip, godžiai siautulingai ir garsiai. Aimanuoja, skatina mane ne tik savo kūno judesiais, bet ir alsavimu ir žodžiais, stipruma parodo rankomis spausdama mano galvą link savęs. 

Žinau, kad ir antram kartui nereikės daug, todėl dar spusteliu deimančiuką, pajudinu jį ir suprantu kad tik tiek ir reikėjo. Ji susiriečia, apsikabina mano galva ir pradeda drebėti. Suprantu kad tai viskas, ir lėtai leidžiu ją ant žemės, bet bandyti pastatyti ja ant kojų dar per anksti, todėl laukiu, kai suprantu kad kvėpavimas vėl pradėjo retėti, padedu kojas ant žemės, atsistoju pabučiuoju ją. Besibučiuojant ji suima mano kietą kotą per kelnes, as atsitraukiu ir nusišypsau. 

Abu žinom ko norim toliau, todėl paimu ir per metu ją per petį. Nešuosi kaip kokį katik sumedžiotą žvėrį, pakeliui link miegamojo dar pliaukšteliu kelis kart per užpakaliuką ir pasakau:
 - Aš dar ne viską pasiėmiau…
Laukine tęsinio…
2025/07/02 19:45
Karštas tekstas. Viską gerai įsivaizdavau. Ačiū! 😏
P.s. kai stengtąsi rašyti su lietuviškom raidėm, tai daug klaidų.
2025/07/02 17:14
Liuks
...