Discussionsby
![]() ![]() [b]To be continued[/b]
Papildoma Info: kto ne prishliot nomer popolnenije tele2, tot pust daze i ne mechtajet o vstreche! Papildoma Info: atsiusiu pikantiskas nuotraukas uz kreditus mirkt Papildoma Info: esu labai seksuoali mergina turinti waika.labai megstu parama.uz sesksa arba striptiza.pakankamai bendraujanti ir sekso istroskusi mergina aisku tik uz parama. Papildoma Info: Atrasysiu(Gal Susitiksiu) tik tiems(su tais) , kurie mane palepins (Buckiais, Sirdutem(buckiu ir sirduciu jau uztenka), Kreditais(labiausiai patinka)) , nes as irgi negelezine..(nes gaunu 100 laiskucius).. Papildoma Info: Ieskau vaikyno pastoviems,neispareigojantiems santykiams, turinti vieta, sveikata ir nora Papildoma Info: noriu auksines, ne VIP narystes Papildoma Info: Esu nepigi mergina Telefono nr tik uz uz kreditus Jei per mazai kreditu pervesit, gausit mano nelabai graziu draugiu tel nr ! Foreigners ! No meetings without presents or payment in advance ! Papildoma Info: ieskau bernuko nkuris galetu manim pasirupinti myleti ir gerbti demesi skirti man neturiu veb |