NOT A MEMBER?
Sign up

Discussions

Other user discussions

Papildomos info 17

3/08/2012 10:18
Pribrendo serijytė ir olimpinis auksas antram, ypač riebiam ir išsamiam įrašui :)

Papildoma info:
na as nieko neieskau cia tiesiog bendrauju ..tie kurie siulo parama prasau man nerasyti aciu labai :))))o atrasau tiem kurie intelektas yra aukstesnis ,[f1] negu tie kurie masto kad cia visos uz pinigus:)

Papildoma info:
Nesuprantu, kam bachurai man siulot seksa? Manes tai nedomina visiskai!!! Jei norit kunilinga padaryt - visada prasom, bet ne daugiau. As ieskau merginos, su kuria uzsiimciu glamonemis arba seksu. Kas norit pamatyt ft, duokit email adresa, atsiusiu, bet tik po jusu, jei cia nesimatys, nes as paprasta nare. Nerasykit vyresni nei 30. Poreles nueikit pas psichiatra galvu persisviest, jei nesuprantat, kad trecias nereikalingas. Jokiais grupiniais neuzsiimu. Tai amoralu. NORIMAS UZSIEMIMAS neleidzia parasyti, tad pasireiksiu cia: bendravimas, ilgalaikiai santykiai, seksas dviese (SU MERGINA!!!!). Karoc, uzknisot su tokiais klausimais kdl bachurams NE. Tiesiai sviesiai ir pasakysiu, jei jau taip prisipraset: dievinu, alpstu TIK del moters kuno, o pamacius plika bachura vemti vercia. Kas man laizys, man tas pats. Nesu is tu, kurios ziuri nuleidusios galva, lyg noretu pazemint tai daranti zmogu. Nebeuzknisinekit su durnais klausimais. Ble nesuprantu kas cia per debilai susirinko? Su vienu gyvai susitikau, tai kazkaip nesupranta, kad as lesbi. Kaisioja savo susvinkusius organus po nosim. Dar kurvos pakaisiosit, tai as i kita susitikima eisiu su peiliu!!! Atsibodo jau. Nesugebejo pagirt mano beprotiskai ilgu plauku, tobulu kvepalu, pasakyt, kad daug jauniau atrodau... Kitas vel: ,,Palaizysiu palaizysiu'', net iki to nedaejom, o jau klausia ar galesiu ikist... Kisk bled i rozete. Issigimeliai. Jei esat tokie dalbajabai, tai geriau nerasykit ir nediorginkit manes. Per pima susitikima nieko ,,negrazaus'' nedarau, nes nesu tokia drasi kaip kokios kekshes, kurios uzsiimineja grupiniais be jokios sazines grauzaties. Per antra irgi sunkus variantas. Siaip as daugiau ieskau bendravimo nei kad ko nesvankaus. Taip, kad mieli draugeliai, jei su manim nenueisit pasivaiksciot, nepasedesit salia, nepakalbesit, galit net nevargt. As niekur neskubu, o ir jums nepatariu. I karoc neaiskinkit, kad anketos duomenys per ilgi. Nesat mate ilgu dar. Pas mane viskas ilga. Cia nei 10-osios dalies nera, ka noriu pasakyt. Uzpisot jau vaidint gerus. Geriau tada i rozete pakaisiokit, jei nesugebat perskaityt vsk, ka parasiau, piktintis ant manes, kad as tokia ar dar kaip... Tokia busiu amzinai. Nes man patinka. Jau cia susidraugauji su kazkuo, tai pyst per pora dienu numusha savo reitingus ir galiausiai as dar kalta del to palieku. Jei ka slykstaus sugalvosit siulyt, pirmiau pagalvokit, kaip patys reaguotumet, jei jums ta pati siulytu, tarkim ciulpt bybi. Jei jums tai malonu, tai man zinokit slykstu. Mergaites yra deives. Jas reikia laizyt, ant ranku nesiot, o kas jus bled? Juk Dievas sukures Adoma, pasake GALIU IR GERIAU, tai sukure princeses, mus. Taip kad eikit nachui su savo iskrypusiais pasiulymais. Uz supista seksa reikia moketi IR DAUG, nes man pvz nuo jo nei kokio malonumo, o tik zveriskas skausmas ir pasislykstejimas. Ir bled nekelnojat man salygu – taisykles diktuoju TIK as. Tiems, kurie mane „zajebali“ nors ir sunku – nekersysiu. Tiesiog ramiai pasedesiu prie upes ir palauksiu kol ji pranesh priesho lavona. Ir dar kurvos paerzinkit mane, tai turesit problemu su mano bratanu, o tas daug nesicackina. Ishpis net per ausis ir nosi jus visus. Ne, pas ji ne toks mazas, o tiesiog zveriskas inirshis, jei kas puola mylima seseri. 10 Kartu pagalvokit prie ka nors uzvemdami man.

Papildoma Info:
SEKSUI NE!!!!!!! Gelems, dovanoms, glamonems su mergina, kunilingui - TAIP. Per pirma susitikima galit nesitiket nieko. Nesu laisvo elgesio. Jei nenusivesit manes i picerija, nuotykiu parka ar dar kur as panoresiu - gausit b... i aki. Vienkartiniams susitikimams - NE! Ieskau pastovaus bachuro. Nesu kolekcioniere. Taip pat arba as tau vieninetele, arba isgrauzk. Savo bachurais nesidalinu su niekuo. Noriu tureti daug savo ft. Tiek padoriu, tiek erotiniu. Kas galetu pabut fotografu, bet tik tai ir daugiau nieko. Jokiu nepadoriu pasiulymu! Manes nejaudina tai, ar befotogrfuodamas susijaudinsi, ar i kelnes prileisi. Negali - gales kitas. Man is bachuru reikia tik kunilingo ir nieko daugiau. Nesat jus verti kazko daugiau. O parsidavineti zema.

Papildoma Info:
700/h. Tik klasikinis. I siknas draskykites tarpusavy, tam mergu nereikia.

Papildoma Info:
4 mėnesius dirbau anglijoje. domina vyresni del to gero jausmo..

Papildoma Info:
susipazintume su bisexsualia mergina, moterimi ar porele.....[f41] nemokantiems skaityti rasome:SUSIPAZINTUME SU MERGINA,MOTERIMI AR PORA....BISEXSUALIAIS ZMONEMIS[f41]

Papildoma Info:
be nuotraukų net nesivarginkit rašyti...su pimpalais taipogi...
2014/12/25 01:39
[d11] [d11] [d11] [s148]
2012/08/19 13:51
Naujoji karta pasireiske [f43] atpazistu 14-16-meciu bendravimo stiliuka [f43]
2012/08/06 12:44
Neblogai. Paskutinis geras ir kas be ko meninis ilgasis šedevras.
...