NOT A MEMBER?
Sign up

Discussions

Other user discussions

Papildomos info 23

9/11/2013 23:11
Ilgai laukta 23 serija :|

Papildoma Info:
Duodu visiems esu svari nedeviu kelnaiciu ir tiek ryta tiek vakara tiek isore tiek vidu plaunu muilu

Papildoma Info:
NEDOMINA MANES TOS JUSU PARAMOS, DA PZ MAN .... neidomu nei priwet nei paka ili kak dela ir pan....

Papildoma Info:
auginanti 3 nepilnamecius vaikus,sex ne frofisionale[f54]

Papildoma Info:
REIKIA PUPONAUTU [f69] , kuriuos dalina Maxima. Seksu uz juos neuzsiimu [f35]

Papildoma Info:
..... 168cm 75kg, 75D. LPL, uzmokestis ir pan. - NEDOMINA.

Papildoma Info:
Jeigu kas nors patinka, reikia nuo to bėgti. [f1]

Papildoma Info:
reikalinga pagalba vyks 25 d mergvakaris ir mum reike vieno berniuko su masina gal kas galetu padeti rasikit labai lauksiu

Papildoma Info:
AS IESKU VYRA SAU nuo 40 iki 50 drocilai ir nesuprantati zmones nerasykit jejgu nesprantat nieko aciu uz demesi DOMINA RIMTI SANTYKIAI O NE ZAIDIMAI IR PANASIAI

Papildoma Info:
Jei Tau toli iki Kristiano Grėjaus, gali net nerašyti! [f43] Ačiū už dėmesį, sėkmės [f81] [f43]

Papildoma Info:
turiu ruzava putuka [f85] ruzavus spenelius [f85] mazas pedutes , sodres putles lupytes [f85] svelne oda,[f85] uzpakaliuka su zandukais [s152] TURIU IR SMEGENIS[s152]

Papildoma Info:
norisi meiles ir dar sio to(pasitelkit fantazija);D:*
p.s. vaikinai be foto nevarkit...i jusu laiskus nebus atsakinejama;D
hmmm...
klausimas: kas grazaus kai vaikinas demonstroja savo peni ir dar su didziausiu misku aplink ji?
atsakymas: nieko grazaus tiesiog vaikinai parodo kad nelabai prisiziuri ir jiem visiskai nusispjaut kas ka mano...
patarimas: vaikinai prisiziurekit netik savo isvaizda net ir ten kas tarp koju...juk yra yvairiu priemoniu tiem plaukam pasalint..beto pagalvokit apie mus merginas kaip mum reikia jaustis darant vaikinui oralini kai jo plaukai pradeda veltis mum po barna.feeee...
susimildami pagalvokit ir apie mus netik kaip greiciau nusitempt i lova...
2014/02/14 12:51
meduti, ir toliai taip[s148] [f43] [f43]
2013/11/10 14:10
eilinis įrodymas, kad internetu beprotnamiuose naudojamasi be apribojimo..juk negali laisvėje vaikščiuoti tiek oligofrenų[f69]
2013/11/10 01:17
pirmas - geriausias [f43]
...