Discussionsby
![]() ![]() Pilnaties proga užtaupytas
Papildoma Info: mieli parduotuves pazintysxxx lankytojai ir pirkejai...NEESU sios parduotuves PREKE. cia tik mano foto. pati pasirasineju, kai turiu laiko.Viskas pas mane MOKAMA val. 500lt...esu jusu KAPU valdove. taip kapu. nes jus visi esat zombiai. nematau cia zmoniu. moterys esancios cia prekes...vyrai pirkejai. as ne sio pasaulio ir ne sios krautuveles ESU!!!!!!as nenuperkama. nieks manes nenupirks. turiu savo vyrus kuriuos myliu ir jais dziaugiuosi. sex paslaugos TAIP bet tik FETISAS ir BDSM !!!!!! kitko nieko pas mane nera!!!! asilai , dolbai, besmegeniai nerasykit man neatsakinesiu. nezaisiu. man LAIKAS yra PINIGAI!!!! foto tik uz kreditus 100kr. ELT. as tave MYLIU Papildoma Info: iskrypelei net nerasykit ir nesiulykit lt.nes as neparsidevineju , o cia usireginus tik taip . Papildoma Info: Kaip Jūs užsiauginat tokius pimpalus??? [f43] Gal pamokykit ir mane photoshopu naudotis, aš papus užsiauginsiu [f43] Papildoma Info: ieskome paprastu, bet neprastu poreliu, bet ir i vaikinukus nespjauname, kuriu pinigine stora:-) pienburniai ir mamyciukai nedomina-tikrai nekviesim i svecius ir pasakeliu pries miega nesekam... mazu maziausiai pasirupinkit plotu, o ir dovaneles priimam (geriausia aisku vokelyje )[f1] Papildoma Info: grazios sexy merginos laukiu jusu tik rimti pasiulimai ...o vaikinaj pirma irodykit kad galit islaikyti meiluze kreditais tada gal ir sudominsit.....[f43] [f22] Papildoma Info: Pinigu siulitojai, susisukit banknotus i vamzdeli ir susikiskit i sikna! Vyresni nei 30 nedomina!!!!!!! Dukru pisikai aplenkit Papildoma Info: kas neissigas kad esu nescia tai rasykit mielieji......[f1] Papildoma Info: Megstam svelnuma ir ypatinga demesi is vyru,kuriu kisenese nesvilpia vejas[f85]Esam seserys *SILKIU NETOLERUOJAM* <...> Papildoma Info: [f54] [f54] [f54kauno virai ir vaikinai rioi busiu ,,veneros,, klube mielai kvieciu. Papildoma Info: Kaip Jūs užsiauginat tokius pimpalus??? [f43] Gal pamokykit ir mane photoshopu naudotis, aš papus užsiauginsiu [f43] Papildoma Info: sveiki.. taip mes laimingi. taip mes nevedę.. taip mes meilužiai.. taip mes kitokie nei dauguma. Ieškom atvirų žmonių su kuriais būtų įdomu mums ir jums. Domina atviros poros ir merginos. Vaikinai jus įdomūs bet su jumis bendrausime TIK UŽ KREDITUS. Papildoma Info: duodu paciulpti gera kota vyrukams kuriu kisenese yra atliekamu slamanciu;) Papildoma Info: Dievinu dosnuma nejau vaikinaj jums gaila tu keleta kreditu narystei.....bebejo dievinu swenu sex bei ypac patinka jame oral Papildoma Info: LIFE IS SHORT & SO IS YOUR PENIS... Papildoma Info: .tai va berniukai,viena esu jau radus vaikinuka, reik surasti dar viena ir galim ismeginti grupinuka, aisku ne uz dyka.foto uz kreditus |