НЕ ПОЛЬЗОВАТЕЛЬ?
РЕГИСТРИРУЙСЯ

Обсуждения

с помощью
Traukinys Vilnius- Kaunas. Vykstu namo, visos socialinės platformos jau išnaršytos, tik į šį puslapį nedrąsu užeiti, atrodo, kad kas nors pamatys ką veikiu. Esu beveik įsitikinusi, jog tik kartą tokioje aplinkoje mačiau vyrą, naršantį šioje arba labai panašioje svetainėje. Matyt ieškojo moters, nes sustojo ties vieno dailaus užpakaliuko nuotrauka. Tikiuosi, kad jam pavyko rasti tai, ko ieškojo, nors su moterimis šioje svetainėje gan sudėtinga. O gal čia tik mums taip?
Traukinys pasufleravo visai įdomią temą apmąstymams, tai- viešos vietos. Kartais su vyru būdami kokioj nors viešoj vietoj ir siekdami užmušti laiką žaidžiam žaidimą ir pradedam spėlioti, kiek praeivių yra užsiregistravę šioje svetainėje. Neužtenka aklai besti pirštu į žmogų ar porą, reikia savo nuomonę paremti argumentais, tad žaidimas reikalauja įsitraukimo. Gaila, kad žaidime nėra laimėtojų, nes taip ir nesužinom, ar atsakymas teisingas, ar ne, bet vis tiek labai smagu.
Pastaruoju metu dažnai lekiam susipažinti su kitomis poromis. Savęs nevaržom ir su žmonėmis iš šios svetainės atvirai kalbam apie tai, kas tinka ir patinka, ką esam išbandę ir ką norim išbandyti. Smagu sutikti bendraminčius, žvelgti vienas kitam į akis ir galvoti apie tai, kaip šis, dar nepažįstamas žmogus elgtųsi lovoje su manimi, kokiomis pozomis dulkintųsi, kaip jo penis atrodytų mano burnoje, kokius garsus leistų jo moteris žaisdama su mano vyru. Smagu kalbėtis ir kartu juoktis, nes niekas kitas taip gerai nesupranta mūsų, kaip tokį patį gyvenimo būdą gyvenantys žmonės. Smagu jaustis slaptos ir nedidelės, bet labai ištvirkusios bendruomenės dalimi.
Pamenu, kaip nedrąsu buvo susitikti gyvai kavos pirmuosius kartus, kaip sąmoningai stengėmės susitikti kokiuose nors parkuose ar prie lankomų objektų, kad būtų daugiau erdvės ir pašalinių akių, kaip prislopindavome balsus, kai kažkas pasirodydavo akiratyje... Cha, dabar visiškai dzin, jokios gėdos. O jei kas kada ir nugirsta mūsų pokalbių nuotrupas, tai lai džiaugiasi gyvai pamatę svingerius. Mes tokie patys žmonės kaip ir jūs, tik gal kiek laisvesni ir labiau ištvirkę.
P.s. nuotrauka daryta važiuojant pasilinksminti su kita pora 😈
2024/12/18 03:39
Nuostabus zmones esat smagu su jumis bendrauti gaila tik su porom susitinkat..
2023/08/06 12:43
Tikiuosi kad kai mes prasilenksim, abu atspėsit teisingai 😁
...