НЕ ПОЛЬЗОВАТЕЛЬ?
РЕГИСТРИРУЙСЯ

Обсуждения

o buvo taip ...

31/03/2009 20:52
Supratome, kad tiek man, tiek ir mano mylimajai, seksas vaidina svarbu vaidmeni. Kalbos ir erotines fantazijos vis pasipildydavo pikantiskomis smulkmenomis, daznai lepindavomes erotiniais zaisliukais ir pikantiskais apatiniais. Atrode kad turint artima drauge zmogus sustoja ir apsistoja, taciau musu atveju buvo atvirksciai. Viena vakara pagaliau buvo prieitas liepto galas ir "netycia" susitikome su pora (beroc is BTV sms pazintys). Gyvenome jau tuo metu Vilniuje ir viena vakara su mineta pora susitikome mieste. Megavomes tuo begaliniu jauduliu ir tuo paciu jautemes nedrasiai :) Susipazinome,pakalbejome ir nusprendeme pratesti vakara pas mus. Buvo pirmas kartas ir jiems ir mums. Pradzioje buvo siokia tokia itampa... taciau merginos pralauze ledus. Negalejome ilgai ziureti kaip jos nusirenge, liete viena kita. Tuomet emiau glamoneti savo drauge, o jie tarpusavyje. Net nesvarbu kad jie nebuvo labai patrauklus ir sportiski, nesvarbu kad vaikinui daikciukas ne visada buvo 100% pasiruoses, taciau viska vainikavo merginu 69 tuo metu kaip as dariau ja. Maniske klupejo ir dare ranka ir siek tiek oralini vaikinui,o kita mergina buvo palindusi po ja... ji glamonejo maniske,klitoriuka, dare oralini ir kartais lyzteldavo mano kiausiukus kai as tuo metu ikisdavau/istraukdavau is dregnos savo antros pusytes. galvojau sprogsiu is malonumo. Ir sprogau - i vidu. Gailejausi kad neistraukes,ant nugaros ar krutines , taciau ko noreti , pirmas kartas...
Tada jau sustoti buvo sunku.
Ilgai ikalbineti drauges (dabar jau zmonos) nereikejo. Po galbut men. ar poros internete susipazinome su nuostabia pora( V ir E ). su sia pora turejome ilgesnius ir draugiskus santykius. Jie buvo vyresni ir labiau patyre. Pirmas pasimatymas ivyko kavineje ir deja pasibaige ten. Truputi nusimineme ir galvojome kad kazkuom nepatikome, taciau po kazkiek laiko jie papasakojo kad labai patikome jiems nuo pirmo vakaro, taciau jie tikrai buvo suplanave ir negalejo atsaukti planu :) Mums palengvejo :) Lova su kitomis poromis jau dalinosi keleta metu. Tad nekeista kad su ja mums puikiai viskas ejosi. Kelis kartus buvome MF klube ir kaip reikiant "atitrukdavome" ir po vieno is vakareliu pratesimo, teko pirma karta isbandyti visiska apsikeitima ir netgi visapusiska oralini malonuma.
Gryzome is klubo,apsistojome pas juos butuke. Nusimaudeme. As is duse gryzau paskutiniskis ir radau malonia staigmena- jie jau buvo pradeje isdykauti, mergina ragavo mergina, vaikinas ragavo mano drauge, tad as prisijungiau lyzteldamas E. lupytes. Po keliolikos min. merginos nusprende kazka keisti ir po keliu apsisukimu pries mane buvo mano drauges jau labai dregna skylute , o tarp mano koju buvo vaikinas. Nustebau,issigandau, taciau nieko nesakiau. Mintyse neapsakomai atsipalaidavau ir pirma karta megavausi vaikino daromu oraliniu. Negalejau likti skolingas, tad nusprendziau atsidekoti V. (vyr.) tuo paciu. Mano zmona buvo nustebusi, kita mergina taip pat, bet abi su malonumu ziurejo mano nekaltybes praradima :) . Taciau pirmam kartui buvo gana ir mes ilgai neuztrukome zaisti tarpusavyje. Vaikinas prisiglaude mano zmona prie saves, uzsidejo prezervatyva ir palengva eme skverbtis i ja. Buvo keista,baugu,neiprasta stebeti toki vaizda, taciau reikia pripazinti jis mane beprotiskai sujaudino,tai buvo pirmas kartas (bet ne paskutinis :) ) kai stebejau savo moteri su kitu. Paguldziau E. ant lovo krasto, atsiklaupiau ant zemes ir dar pora kartu lyztelejes nutaikiau savo drauguzi i ja. Ijejau,karsta,dregna,gaila su prezervatyvu... maciau kaip dulkina mano zmona ir tai man patiko. Dulkinau ja ir maciau kad jai tai irgi patinka. Maciau kad "kaimynai" jau baigineja ir vaikinas baige istraukes i prezervatyva. panasiai ir as to tikejausi, istraukiau i dregnos ir paraudusios maksties ir nusiemiau prezervatyva. Maniau baigsiu salia ar ant jos dailios krutines, taciau mano nuostabai ji apziojo ir eme ji godziai ryti. perspejau kad baigsiu, taciau atsakas i tai buvo tik dar stipresnis ciulpimas ir as ja apdovanojau... maciau kaip sperma teka pro lupu kampuciu, ji bande ryti ,bet nespejo visko ...Buvome susitike dar ne karta ir visuomet turedavome nuostabu laika.
Dar vienas is labiau istrigusiu pasimatymu su sia nuostabia pora buvo, kai jie persikele i nauja buta ir mes pas juos atejome i svecius. Isgereme paplapejome ir vakara prateseme miegamajame. Po glamoniu,zaidimu ir apsikeitimo partneriais, gavosi taip, kad vaikinas trumpam mus paliko ir as likau su dviem beprotisko grozio moterimis. Gulejau ant nugaros, maniske apzerge ir atsisedo ant mano drauguzio ir eme mane jodineti. E. buvo sunku ziureti ir nieko nedaryti, todel as paprasiau ja ateiti arciau, apemiau sedmenis, paprasiau kad atsistoti virs manes, virs mano galvos, stipriai suspaudziau jos dailu uzpakaliuka ir pritraukiau prie saves. Ji buvo grazi,sviesiaplauke,turejo didele ir dailia krutine.Maciau tas nuostabias krutis, jauciau jos kvapa ir skoni. Emiau godziai ja ragauti ir liezuviu bandziau papulti kuo gyliau. Maciau kaip jos tarpusavyje glamonejosi ir tai buvo nuostabiausia gyvenime akimirka. lyztelejau klitori,liezuviu vedziojau aplink jos lupytes...
2010/11/13 17:57
[f41]
...